top of page

InzideOut

Siliconvaser

Skålen INZIDEOUT är framställd av miljöstämplad silicon på Gotland, Sverige. Den största utmaning var att säkerställa balansen mellan den inre och yttre cylindern. Dess bruksområde är gränslöst, använd den som inredningsdetalj, att ta med till picknicken eller att baka bröd i. Fantasin sätter gränserna.

Malou bord

Malouborden var exklusivt sålda i samarbete med Lammhult Svensson, tillverkad i Sverige. Nu kan du beställa dessa unikt designade möbler till ditt eget hem. Ta kontakt i ’Kontakt’ fliken för mer information.

Mönster  Design

Mönsterdesign till en kudde, bordsduk eller gardiner. Välkommen att se tidigare mönster som alla besitter sin egen karaktär.

Cow Parade

I en anonym tävling vid namn ’Cowparade’ där konstnärer fick måla på kor gjorda av glasfiber ingick flera tusen bidrag där 68 valdes ut.

 

Tre av dessa gjordes av Jeanette vilket efter försäljning på Stockholms Auktionsverk resulterade i 680 000 kr till BRIS.

Paketerings Design

Vi skapar unika paketeringsdesigner för olika ändamål. Kontakta oss för dina specifika önskemål, vi älskar nya utmaningar.

Skulpturer

Offentliga skulpturer i all dess form är en av de många ting vi gör på ARKDEKO. Viktigt för oss är att anspela på kontexten och historien bakom platsen  för att ge ett meningsfullt tillskott.

+46(0)739-807921 

info@arkdeko.se

JEANETTE KARSTEN ARKDEKO AB - Arkitektur & Design & Konst  Norrbackagatan 9 - 113 34 Stockholm Sverige  

© Copyright Jeanette Karsten Arkdeko AB

All rights reserved

bottom of page